back

Звернення громадян не залишаються поза увагою райдержадміністрації

08 червня 2016

08 червня відбулась поїздка робочої групи в складі начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Вадима Шелеста, головного спеціаліста відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ніни Кулініч та головного державного ревізора – інспектора Ніжинської ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області Тетяни Антоненко в село Безуглівка з приводу скарги жителів, які проживають поруч з магазином-кафе, що належить приватному підприємцю. На зустріч була запрошена голова Безуглівської сільської ради Людмила Андрусенко.

На адресу райдержадміністрації надійшло звернення з приводу порушення громадського порядку даним закладом. В ході розгляду заяви, зі слів мешканців було виявлено, що попри постійні скарги, в нічний час гучно лунає музика, відбуваються сутички між відвідувачами, що заважає спокою.

В ході спілкування з власником закладу та сільським головою було обговорено прийняття відповідних мір з метою залагодження конфлікту, а саме розгляд питання на сесії сільської ради щодо встановлення постійного графіку роботи, чітке визначення територію закладу та демонтаж альтанок, які розташовані біля кафе.

Начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Вадим Шелест запевнив, що вирішення даної ситуації буде на контролі районної державної адміністрації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю