back

На засіданні комісії обговорили результати закупівлі послуг через систему електронних торгів "Prozorro"

07 червня 2016

07 червня відбулось засідання кваліфікаційної комісії з проведення відбору конкурсних пропозицій допорогових закупівель, проведених через систему "Prozorro".

Участь у її роботі взяли голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, перший заступник голови Сергій Батрак, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Вадим Шелест, головний спеціаліст цього відділу Віта Богдан, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Олена Середа, член Громадської ради при райдержадміністрації Олександр Давиденко.

Члени комісії обговорили питання щодо визначення переможців допорогових торгів на закупівлю послуги з поточного ремонту адміністративної будівлі з декоративними елементами.

Голова комісії Сергій Батрак зазначив, що на оголошену 25 травня 2016 року закупівлю послуги з поточного ремонту адміністративної будівлі з декоративними елементами надійшла одна пропозиція від ТОВ "Чернігівська реставраційна майстерня". Заявлена ціна для закупівлі 75000 грн. Учасник запропонував ціну 72288грн. Дана пропозиція відповідає всім критеріям визначеним у документації.

Наступна позиція, яка була обговорена учасниками наради стосувалась визначення переможця допорогових торгів на закупівлю металопластикових енергозберігаючих вікон та дверей з повною додатковою комплектацією, з монтажними та демонтажними роботами та виготовленням відкосів.

Вадим Шелест повідомив присутнім, що на оголошену закупівлю надійшла одна пропозиція від Сухарь Наталії Анатоліівни з Сумської області. Заявлена ціна для закупівлі 75000 грн. Учасник запропонувала ціну 74800грн. Пропозиція також відповідає всім критеріям визначеним у документації.

За результатами обговорення члени комісії одноголосно проголосували за укладення договорів з переможцями торгів по обох позиціях.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА