back

Робоча поїздка керівництва райдержадміністрації у Вертіївську об"єднану громаду

07 червня 2016

06 червня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин разом з першим заступником Сергієм Батраком та начальником відділу економічного розвитку і торгівлі Вадимом Шелестом здійснили робочу поїздку у Вертіївську об`єднану громаду, де відвідали стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян територіального центру соціального обслуговування УСЗН Ніжинської РДА та Вертіївську амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Під час робочої поїздки вирішувалось питання ліквідації сміття на територіях закріпленими за цими закладами, яке вже тривалий час там накопичувалось.

Вячеслав Анатолійович дав доручення керівникам закладів визначитись з розподілом закріпленої території, призначити відповідальних осіб по благоустрою та забезпеченню чистоти, порядку утримання та прибирання, в найкоротший термін вивезти сміття.

Також була оглянута котельня, яка забезпечує теплом названі заклади, дах якої потребує капітального ремонту, а приміщення знаходиться в занедбаному стані, розкидані побутові відходи, які перетворюються на стихійне сміттєзвалище. Очільник району надав розпорядження направити офіційний лист та організувати зустріч з представниками ТОВ «Теплосервіс Україна» м. Прилуки для ремонту та підготовки приміщення до опалювального сезону.

Окрім того, в ході робочої поїздки поспілкувались з жителями села. Питання, які хвилювали місцевих мешканців, стосувалися соціально-побутового характеру. Очільники району вислухали про існуючі проблеми та пообіцяли, що озвучені питання перебуватимуть на особливому контролі районної влади.

Сектор інформаціїної діяльності та комунікацій з громадськістю