back

Оздоровча та відпочинкова кампанія 2016 року триває

07 червня 2016

Літній відпочинок створює умови для емоційно привабливого дозвілля школярів, зміцнення їхнього здоров’я, задоволення потреб у новизні вражень, творчої самореалізації, спілкуванні й самодіяльності в різноманітних формах, що містять працю, пізнання, культуру, гру та інші сфери можливого самовизначення.

Вдало організований відпочинок дітей влітку має надзвичайно велике значення для розвитку особистості дитини, а саме: у формуванні світогляду, підвищенні рівня соціалізації дітей, залученні їх до активної творчої діяльності.

З метою забезпечення змістовного відпочинку дітей на базі загальноосвітніх навчальних закладів району щорічно створюються табори з денним перебуванням.

В районі працюють 25 пришкільних таборів відпочинку. До організованого відпочинку залучено 918 дітей. Виховна робота в таборі поєднує відпочинок, спорт, пізнавальну, естетичну, екологічну, патріотичну, оздоровчу діяльність.

Двадцять дітей району з 20 травня по 9 червня відпочивають та оздоровлюються у санаторії «Косів» Івано-Франківської області.

Для дітей це корисне лікування, цікавий відпочинок, безліч нових вражень, подорожей, екскурсій, знайомств із друзями, гостинним Івано-Франківським краєм, неповторними гірськими краєвидами.

Оздоровча кампанія 2016 року триває.

За матеріалами сайту відділу освіти