back

До нових зустрічей!

07 червня 2016

Найкраща, найвеселіша пора року – літня, коли можна по-справжньому відпочити на свіжому повітрі, вирушити у цікаву подорож, туристичний похід, послухати пісню біля вогнища та посмакувати смачними обідами «з димком». З 2 по 5 червня відбувся ХХVІІІ районний туристсько-краєзнавчий зліт учнів загальноосвітніх навчальних закладів Ніжинського району. Усього на зліт прибуло 60 учнів та 10 керівників із 7 навчальних закладів: Данинського, Черняхівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст., Лосинівської, Талалаївської, Перемозької, Крутівської ЗОШ І-ІІІ ст., Бурківської ЗОШ І-ІІ ст.

У програму зльоту входили змагання з техніки пішохідного туризму, орієнтування на місцевості, крос-похід. Цікавою була конкурсна програма, яка включала такі конкурси: «Останній герой», української пісні, «Робінзонада» та туристичний побут. Різноманітні змагання з футболу, шахів та розваги доповнювали змістовний відпочинок у таборі.

Три дні туристичного зльоту для учнівської молоді промайнули, як одна мить, і ось настав останній – четвертий, де було підведено підсумки. Переможцем ХХVІІІ-го туристичного зльоту стала дружня, згуртована команда Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Друге місце виборола команда Бурківської ЗОШ І-ІІ ст., на третьому місці команда Черняхівського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» І-ІІІ ст.

Час, проведений на туристичному зльоті, пройшов цікаво, насичено, весело. Кожен з нетерпінням чекатиме наступної зустрічі.

За перемогу у видах змагань команди нагороджені грамотами відділу освіти, а команди-переможці зльоту отримали призи. Перехідний кубок залишився у команди Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Цікаве життя, яким жили чотири дні діти, залишить незабутні спогади надовго. Висловлюємо подяку за сприяння в організації та проведенні зльоту Ніжинському Райагролісництву (директор Олександр Залозний), Ніжинському районному центру первинної медико-санітарної допомоги (головний лікар Іван Бондар), Ніжинській поліції ГУНП в Чернігівській області (полковник Володимир Бойко).

За матеріалами сайту відділу освіти