back

Привітання працівників міськрайонної газети "Ніжинський вісник"

06 червня 2016

Неможливо уявити собі сучасне суспільство позбавленим інформації, комунікаційних мереж, особистого неупередженого осмислення подій журналістами, чесного їх оприлюднення.

06 червня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин та голова районної ради Олег Бузун зустрілися із працівниками міськрайонної газети «Ніжинський вісник».

Вячеслав Анатолійович сердечно привітав колектив: «Вагомий внесок у формування позитивного образу району вносять журналісти, які активно висвітлюють суспільно - політичні, економічні та культурні заходи, що відбуваються у районі. Упевнений, що ви і надалі будете зберігати вірність своєму професійному обов'язку, високим традиціям вітчизняної журналістики, працювати самовіддано і творчо. У день вашого професійного свята прийміть слова вдячності за об'єктивне висвітлення подій району та соціально значущі заходи. Від щирого серця бажаю вам натхнення, постійного творчого пошуку, успішної реалізації нових ідей і проектів. Щастя і благополуччя вам і вашим близьким !»

Очільник району відзначив роботу фахівців медійної сфери нашого регіону, а також за багаторічну сумлінну працю, відданість справі, високий професіоналізм нагородив Грамотою районної державної адміністрації Кресан Олену Геннадіївну, верстальника міськрайонної газети «Ніжинський вісник».

Приєднався до привітань Олег Бузун, який висловив слова подяки за дбайливу роботу працівників ЗМІ.

Найда Олена Іванівна, редактор газети, подякувала керівництву району за увагу до журналістів, відзначила, що колектив наполегливо працює, аби вчасно, правдиво проінформувати людей про події в державі, районі, творчо розвивається, робить все для того, щоб виправдати довіру читачів.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА