back

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей в Безуглівці відбувся турнір з міні футболу серед школярів

30 травня 2016

Збереження здоров’я, забезпечення змістовного відпочинку у позаурочний та канікулярний період та гармонійний розвиток дітей є пріоритетним напрямом роботи Ніжинської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів.

Традиційним є проведення різноманітних дитячих спортивних турнірів, присвячених Міжнародному дню захисту дітей. Це дає змогу з перших днів літа відірвати дітей від моніторів комп’ютерів та спонукати їх на деякий час відкласти модні гаджети в сторону і поринути у вир спортивної боротьби. Не став винятком і цей рік.

30 травня в с.Безуглівка відбувся турнір з міні-футболу серед школярів, присвячений Дню захисту дітей. Захід був організований Ніжинською районною ДЮСШ «Колос» та ГО «Федерація футболу Ніжинського району» за підтримки Безуглівського сільського голови Людмили Андрусенко та місцевого поціновувача футболу, який завжди підтримує цей вид спорту Михайло Друзь. У церемонії відкриття взяли участь директор Ніжинської районої ДЮСШ «Колос» Володимир Євтух, голова ГО «Федерація футболу Ніжинського району» Олексій Чернета, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА Тетяна Листопад.

На змагання зібралися команди з с.Талалаївка, с.Ніжинське та господарі ігрового майданчика – вихованці Безуглівського відділення з футболу Ніжинської районної ДЮСШ «Колос». Турнір відбувався за коловою системою. Не зважаючи на те, що відділення з футболу, вихованці яких взяли участь у турнірі, відкриті зовсім недавно діти з запалом демонстрували свої вміння. Змагання виявилися цікаві та напружені. Після запеклої боротьби місця розподілились наступним чином: І – с.Талалаївка, ІІ – с.Безуглівка, ІІІ – с.Ніжинське.

Всі учасники змагань були нагороджені медалями і грамотами. Крім того, кожна команда отримала солодкі подарунки від організаторів.

Отже, свято спорту відбулося! Дякуємо за це організаторам турніру. Сподіваємося, що цей захід стане традиційним. Юним спортсменам побажаємо не втрачати запалу та підкорювати нові спортивні висоти.

Сектор сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації