back

Фінальні змагання футбольного турніру присвяченого Дню Перемоги над нацизмом у Європі

26 травня 2016

Здоров’я — безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього суспільства. Добре здоров’я, що розумно зберігається і зміцнюється самою людиною, забезпечує їй довге й активне життя. Заняття фізичною культурою і спортом проводяться для всебічного розвитку і спортивного вдосконалення.

Футбольний турнір присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Європі, який практично два місяці дарував радісні моменти у всіх куточках Ніжинського району, на фінішній прямій. І вже сьогодні, 26 травня, ми дізнались імена тріумфаторів. Нелегкий шлях вистелений спортивними труднощами, радостями перемог та прикростями поразок пройдений. І серед школярів визначилися фіналісти.

У фіналі змагань зустрілись найсильніші шкільні команди з Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Перемозької ЗОШ І-ІІІ ст. В тяжкій боротьбі перемогу отримала команда з Лосинівки, почесне друге місце дісталось команді з Перемоги.

Привітати юних футболістів та їхніх наставників прийшли голова РДА Вячеслав Івашин, директор Лосинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Микола Завгородній, депутат Чернігівської обласної ради Микола Шматок, спеціаліст відділу освіти Світлана Гаценко. Вони нагородили призерів турніру грамотами, цінними та солодкими подарунками.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА