back

Злагоджена робота структурних підрозділів на контролі керівництва райдержадміністрації

25 травня 2016

23 травня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин разом з першим заступником Сергієм Батраком відвідали ряд структурних підрозділів РДА. Зокрема, у Центрі надання адміністративних послуг вивчалось питання розміщення відділу за новою адресою м. Ніжин вул.. Франка 1. Обговорювались зручні і доступні умови отримання адміністративних послуг, створення належних умов праці та стан організації роботи ЦНАПу.

Також посадовці ознайомились з роботою новоствореного відділу державної реєстрації та разом з колективом обговорили облаштування нових робочих місць та вдосконалення роботи механізмів праці.

У зв`язку з утворенням Вертіївської об`єднаної громади, важливим питанням постає розміщення Ніжинської центральної районної бібліотеки, яку планується розмістити за новою адресою м. Ніжин вул.. Подвойського 9. Під час бесіди з працівниками ЦБС, Вячеслав Аналійович запевнив, що для працівників будуть створені всі належні умови для подальшої роботи.

Крім того, керівники відвідали службу у справах дітей та відділ культури та поспілкувались з колективами щодо вирішення нагальних питань.

Під час візиту було відзначено аварійність приміщення та необхідність вжиття заходів по зменшенню наслідків руйнування споруд.

На завершення зустрічі голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин підкреслив, що всі зауваження та пропозиції будуть враховані. А робота структурних підрозділів буде і надалі організовуватися таким чином, щоб це було максимально зручно для людей.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА