back

Підсумки боксерського турніру пам’яті ніжинських тренерів

11 травня 2016

З 4 по 6 травня на базі спортивного комплексу «Зірка» в м.Ніжині проходила відкрита першість Чернігівської обласної організації ФСТ «Колос» з боксу серед ДЮСШ під девізом «Хто ти, майбутній Олімпієць?» 2016р. в рамках 22-го Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті ніжинських тренерів Олексія Соломахи, Сергія Оліфіренка, Валерія Юрченка, Олега Бальчугова, Анатолія Мохнатко та боксера Рахмана Сабірова з нагоди Дня пам’яті та примирення.

Для глядачів, вболівальників та спортсменів це були три дні цікавих, видовищних боїв, в яких взяли участь 120 боксерів віком від 8 до 22 років. Серед яких, до речі, були і дівчата.

За результатами змагань були визначені переможці. Почесне третє місце виборола команда боксерів Козелецької ДЮСШ «Колос». Друге місце – у команди Чернігівської обласної ДЮСШ «Колос». Але головний приз – кубок переможця – все ж залишився на Ніжинщині. Перше місце виборола команда Ніжинської районної ДЮСШ «Колос». Привітати переможців та призерів турніру завітали голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин та завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер. Вони провели урочисту церемонію нагородження переможців та призерів турніру. Вячеслав Івашин привітав чемпіонів та учасників і побажав хлопцям подальших перемог і здобутків, славлячи ніжинську боксерську школу і власних наставників.

Традиційно турнір відбувся за сприяння Ніжинської районної державної адміністрації, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та Ніжинської районної організації ВФСТ «Колос», меценатів і спонсорів.

Сектор у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації

Фото: Олександр Малаш