back

Спартакіада серед державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування та депутатів

06 травня 2016

05 травня на базі стадіону «Спартак» пройшла Спартакіада серед державних службовців, працівників органів місцевого самоврядування та депутатів.

Участь у змаганнях взяли чотири команди:

- збірна команда Ніжинської районної державної адміністрації, районної ради, сільських голів та депутатів селищної, сільських рад;

- збірна команда відділу спорту Ніжинського міськвиконкому та МЦФЗ «Спорт для всіх»;

- команда депутатів Ніжинської міської ради;

- команда працівників Ніжинського міськвиконкому.

В ході урочистого відкриття Спартакіади учасників змагань привітали голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, Ніжинський міський голова Анатолій Лінник.

Учасники змагалися в шести видах спорту: міні-футбол, парковий волейбол, настільний теніс, шашки, шахи та перетягування канату.

Безпосередню участь у змаганнях взяли Вячеслав Івашин та Олег Бузун, які ввійшли до складу збірної команди Ніжинського району.

За результатами змагань перше загальнокомандне місце вибороли працівники відділу спорту Ніжинського міськвиконкому та МЦФЗ «Спорт для всіх». Почесне друге місце у збірної команди Ніжинської районної державної адміністрації, районної ради, сільських голів та депутатів селищної, сільських рад. Третє - у команди Ніжинського міськвиконкому.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Сектор сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації