back

Стартував традиційний турнір з боксу пам’яті ніжинських тренерів та боксера Рахмана Сабірова з нагоди Дня пам’яті та примирення

05 травня 2016

4 травня на базі спортивного комплексу «Зірка» в м.Ніжині вже традиційно стартувала відкрита першість Чернігівської обласної організації ФСТ «Колос» з боксу серед ДЮСШ під девізом «Хто ти, майбутній Олімпієць?» 2016р. в рамках 22-го Всеукраїнського турніру з боксу пам’яті ніжинських тренерів Олексія Соломахи, Сергія Оліфіренка, Валерія Юрченка, Олега Бальчугова, Анатолія Мохнатко та боксера Рахмана Сабірова з нагоди Дня пам’яті та примирення.

Вкотре Ніжинщина зібрала боксерів з міст, сіл та селищ Чернігівської області і міста Києва. Загалом у турнірі бере участь 120 учасників віком від 8 до 22 років.

На урочисте відкриття завітали поважні гості: голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин, голова районної ради Олег Бузун, Ніжинський міський голова Анатолій Лінник, голова Чернігівської обласної організації ВФСТ «Колос» Володимир Примак, віце-президент Чернігівської обласної федерації боксу Євген Артюх, спонсори. Вітаючи спортсменів, кожен з виступаючих бажав вдалих боїв та яскравих перемог.

Розпочався турнір з боксерських поєдинків між дівчатами та найменшими учасниками. Загалом змагання триватимуть впродовж трьох днів, за результатами яких будуть визначені переможці та призери.

Турнір проходить за сприяння Ніжинської районної державної адміністрації, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та Ніжинської районної організації ВФСТ «Колос».

Сектор сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації