back

Засідання районної міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей та учнівської молоді

26 квітня 2016

26 квітня заступник голови РДА Оксана Мелашенко провела засідання районної міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей та учнівської молоді.

На порядок денний були винесені питання:

1. Про основні завдання щодо підготовки та проведення в районі літньої відпочинково-оздоровчої кампанії 2016 року та прогнозовані показники оздоровлення та відпочинку.

2. Про ефективне використання коштів місцевого бюджету та залучення позабюджетного фінансування з усіх джерел, не заборонених чинним законодавством, на організацію та проведення організованого відпочинку та оздоровлення дітей району.

3. Про стан підготовки до літньої відпочинково-оздоровчої кампанії 2016 року.

4. Про забезпечення 100% використання путівок, які надаються Міністерством охорони здоров’я та Департаментом у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації до закладів відпочинку та оздоровлення.

5. Про розгляд питання щодо підготовки організації відпочинку і оздоровлення дітей влітку 2016 року на колегії районної державної адміністрації.

Члени комісії провели ретельний аналіз стану справ та визначилися з планом необхідних заходів для збільшення кількості охоплення організованими формами відпочинку та оздоровлення дітей, покращення якості оздоровчих послуг, забезпеченням достатнього та своєчасного фінансування оздоровчої кампанії із зазначенням конкретних джерел фінансування та відповідальних посадових осіб.

Значну увагу було приділено питанню організації цікавого і різноманітного дозвілля для дітей, які відвідуватимуть пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням.

Підсумовуючи все вище сказане, Оксана Миколаївна наголосила на необхідності консолідованого підходу всіх служб та структурних підрозділів районної державної адміністрації до питання забезпечення дітей району змістовним і насиченим відпочинком та якісним оздоровленням.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА