back

Питання підготовки та відзначення в районі у 2016 році Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні обговорено на нараді у голови райдержадміністрації

25 квітня 2016

25 квітня голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин провів нараду з підготовки та відзначення в районі у 2016 році Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З основними заходами, які передбачені районним планом, присутніх ознайомила заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

Під час засідання обговорено стан підготовки до проведення загально районних заходів за участю керівництва району, представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, ветеранів війни та праці, учасників Другої світової війни, АТО, бойових дій на території інших держав, громадськості, волонтерів. З метою належної організації даного заходу та проведення святкування на високому рівні було вирішено провести 28 квітня виїзну нараду в с.Талалаївка, де відбудуться загальнорайонні заходи, заплановані на 6 травня.

Кожен з присутніх прозвітував про проведену роботу відповідно до компетенції. Усі структурні підрозділи райдержадміністрації ведуть активну роботу з підготовки до відзначення в цьому році Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Особливу увагу голова райдержадміністрації акцентував на обов’язковому проведенні робіт в населених пунктах з благоустрою та ремонту пам’ятників загиблим воїнам Другої світової війни, масових поховань на кладовищах, наданні адресної допомоги ветеранам, організації покладання квітів до могил загиблих, проведення годин пам’яті, уроків мужності та інших патріотичних заходів в навчальних закладах.

По закінченні засідання присутні внесли останні уточнення до плану заходів з підготовки та відзначення в районі у 2016 році Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та узгодили розподіл обов’язків.

За результатами наради дані доручення окремим виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА