back

Нарада з розгляду актуальних питаннь соціально-економічного життя району

18 квітня 2016

18 квітня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів щотижневу робочу нараду із своїми заступниками та керівником апарату райдержадміністрації.

Під час наради розглядалися актуальні питання соціально-економічного життя району. Зокрема, обговорювалися питання ліквідації заборгованості по заробітній платі працівникам освіти, завершення роботи по створенню реєстраційної служби при райдержадміністрації, аналізу земельного фонду по Переяславській сільській раді, про заходи з благоустрою територій навколо адмінбудівлі райдержадміністрації та сільських радах, участь працівників РДА у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля».

Крім того, голова наголосив на деяких організаційних моментах участі делегації району у Форумі керівників територіальних громад Чернігівщини щодо децентралізації та реформування територіального устрою, який відбудеться 19 квітня в м.Чернігів.

26 квітня є днем пам'яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, науковців, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Тому на нараді приділили особливу увагу обговоренню районних заходів з нагоди 30-ї річниці аварії на ЧАЕС, які заплановані на 26 квітня в с.Лосинівка та організації відвідування могил померлих ліквідаторів в населених пунктах району.

За результатами наради були дані доручення відповідним виконавцям.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА