back

«Твої таланти, Деснянський краю!»

15 квітня 2016

13 квітня на сцені Ніжинського будинку культури відбувся ХІ обласний молодіжний фестиваль-конкурс виконавців народної та естрадної пісні «Твої таланти, Деснянський краю!».

З самого ранку почали приїжджати учасники конкурсу із усіх куточків Чернігівської області - Прилук, Ніжина, Коропа, Носівки, Куликівки, Конотопа, Бахмача, Городні, Срібного, загалом 56 виконавців. Наш славетний Ніжинський район представляли дві учениці Ніжинської районної дитячої школи мистецтв Черняхівського філіалу – Бабич Анастасія та Глущенко Крістіна (клас викладача – Солдатенко Ю.В.). Напружений конкурсний день, багато талановитої молоді… Але бездоганний спів наших зірочок не залишив поза увагою професійних членів журі. Всі вони відмітили професійну виконавську майстерність та сценічну культуру учнів школи мистецтв.

Тож Бабич Анастасія отримала почесне ІІ місце, а Глущенко Крістіна стала переможцем (лауреатом І премії).

Щиро вітаю учениць школи мистецтв та їх педагога. І, звичайно, слова подяки батькам за небайдужість у підготовці та участі у конкурсі. Бажаю подальших злетів на творчому небосхилі і постійних нагород в подальшому.

Так тримати!

Юлія Нестеренко,

директор Ніжинської районної дитячої школи мистецтв