back

Проблемні питання життєдіяльності Григорівської громади обговорили на сході

31 березня 2016

31 березня відбувся схід села в Григорівці. На зустріч з місцевими жителями завітали перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, представники ТОВ «Дружба Нова» Віталій Фурса та Сергій Картун, а також депутати районної ради Лариса Скрипка та Володимир Ювко.

Схід розпочався традиційно зі звіту сільського голови Анатолія Рибки, який детально розповів про зроблене і про те, над чим належить працювати в поточному році. В планах на найближчий час залишається подальша робота з освітлення вулиць, ямковий ремонт доріг в селі, благоустрій сільських територій і боротьба зі смітниками.

Турбували жителів села і не менш важливі питання добудови чотирикілометрової гілки підвідного газогону до Григорівки, газифікація якої розпочалася ще в 2006 році, а також облаштування водозабору.

Присутні на зборах представники с\г підприємства «Дружба Нова» взяли на себе ініціативу відновити роботу свердловини водонапірної башти для потреб жителів та з метою використання для пожежогасіння. Крім того, вони прозвітували про роботу у 2015 році, плани на 2016 рік та гарантували подальшу співпрацю з громадою та вчасні розрахунки за паї.

Сергій Батрак, підсумовуючи все сказане на сході, зупинився на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення і наголосив, що головним для розвитку населеного пункту є порозуміння та співпраця між сільським головою, громадою, орендарями земель та районним керівництвом. Посадовець також відповів на запитання, які задавали йому мешканці села.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю РДА