back

В районі готуються до відзначення 30-х роковин Чорнобильської аварії

28 березня 2016

В цьому році виповнюється 30-та річниця аварії на Чорнобильській АЕС.

Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко провела засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення районних заходів пов’язаних з цією сумною датою.

Розпорядженням голови райдержадміністрації від 18 січня 2016 року №6 «Про вшанування ліквідаторів та заходи з нагоди 30-х роковин Чорнобильської катастрофи» затверджено склад організаційного комітету та відповідний План заходів, з яким і ознайомила присутніх Оксана Миколаївна.

26 квітня, з нагоди відзначення 30-х роковин трагедії відбудеться мітинг-реквієм пам’яті за загиблими та померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи та покладання квітів до пам’ятного знаку «Героям Чорнобиля» в смт. Лосинівка.

Члени оргкомітету обговорили ряд організаційних моментів проведення загальнорайонного заходу, а також запланованої на 15 квітня поїздки ліквідаторів аварії в зону відчуження.

Крім того, були обговорені питання виготовлення ювілейних медалей для відзначення ліквідаторів з нагоди цієї дати та надання матеріальної допомоги окремими категоріям чорнобильців.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації