back

Робоча нарада щодо визначення пріорітетів у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів

21 березня 2016

19 березня голова Ніжинської районної державної адміністрації Вячеслав Івашин вітав в своєму робочому кабінеті керівників районних державних адміністрацій та міських голів 209 виборчого округу. Тут відбулася робоча нарада щодо визначення пріорітетів у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів. Вів засідання народний депутат України Олександр Кодола.

У зустрічі, крім представників районів та міст, взяли участь заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко та директор Департаменту ЖКГ, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Юрій Євтушенко. Учасники наради визначили об’єкти в районах округу, а також містах Ніжині та Носівці, на розвиток яких необхідне залучення державного фінансування з Фонду соціально-економічного розвитку.

Проблем у кожному районі та місті більше ніж достатньо. Але довелося визначатися з найбільш серйозними та нагальними. Так, наприклад, у Ніжинському районі державних капіталовкладень потребує реконструкція школи-садка у Безуглівці, у Ніжині має бути соціальний басейн на базі 16 гімназії, в Срібному у центральній районній лікарні необхідно замінити вікна та електропроводку, у Варві також на черзі реконструкція гімназії, у Носівці необхідно закінчити реконструкцію школи №5 і провести ремонт вулиць. Олександр Кодола ставить перед собою завдання лобіювати перед Урядом виділення коштів для реалізації цих проектів.

За матеріалами прес-служби народного депутата України Олександра Кодоли