back

ДТВ "Струмочок" на базі Перемозької ЗОШ І-ІІІ ступенів став переможцем у огляді-конкурсі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку 2015 року

26 лютого 2016

17 лютого у Міністерстві соціальної політики України відбулося нагородження переможців огляду-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку 2015 року. Дипломи і листи подяки дитячим закладам вручив заступник Міністра соціальної політики Валерій Ярошенко.

Конкурс проводиться щороку відповідно до наказу Мінсоцполітики від 23.06.2012 №383 «Про затвердження Положення про огляд-конкурс дитячих закладів оздоровлення та відпочинку», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.07.2012 за №1181/21493.

Метою конкурсу є підвищення рівня і якості послуг у сфері оздоровлення й відпочинку дітей, визначення і вшанування кращих дитячих оздоровчих і відпочинкових закладів.

Було визначено 26 переможців у 6 номінаціях: перші місця зайняли 9 закладів, другі – 7 закладів, третіми стали 10 закладів. Ще 7 закладів отримали листи подяки від Мінсоцполітики.

Серед переможців даного конкурсу був і ДТВ «Струмочок» на базі Перемозької ЗОШ І-ІІІ ст., який отримав диплом І ступеня за перемогу у даному конкурсі. На нагородженні у Міністерстві соціальної політики була присутня заступник директора з виховної роботи Костюченко Оксана Іванівна.

Вітаємо учнівський, вчительський колективи, технічний персонал школи з заслуженою нагородою.

За інформацією сайту відділу освіти райдержадміністрації