back

Команда з Лосинівки стала переможцем районних змагань з волейболу, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2016

13 лютого в спортивному залі Ніжинського агротехнічного інституту відбулись змагання першості району з волейболу, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ій річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Заявки на участь у турнірі подали 12 команд сільських спортивних колективів: з смт. Лосинівка, сіл Григоро-Іванівка, Вертіївка, Данине, Крути, Липів Ріг, Світанок, Сальне, а також з села Червоні Партизани Носівського району. Серед учасників було дві команди школярів із Світанку та Крут. Ще заздалегідь відбулося жеребкування, де всі учасники були розподілені на 4 групи (по три команди).

По традиції розпочалося все з урочистого відкриття, де учасників та вболівальників привітали організатори. Всі матчі пройшли досить цікаво та емоційно. Додавали азарту гравцям вболівальники. І все ж, у результаті напруженої боротьби володарем Кубку Ніжинського району з волейболу 2016 року стала команда з Лосинівки.

Героями стали: Роман Повизший, Вячеслав Парасюк, Владислав Шевчун, Богдан Олійник, Олександр Ткаченко, Олег Лаврінець, Сергій Заболотній, Антон Тимченко. Всі ці успіхи досягнуті завдяки тренерській роботі Володимира Руденка, який вже багато років тримає волейбол на дуже високому рівні не тільки в Лосинівці, а і в районі.

Слід подякувати і гравцям Григоро-Іванівки, які зайняли друге місце та показали чудову гру.

Команди призери отримали заслужені нагороди, які їм вручили голова Ніжинської районної державної адміністрації В’ячеслав Івашин, головний спеціаліст з питань, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер, голова спортивного товариства «Колос» Володимир Євтух.

Під бурхливі оплески В’ячеслав Івашин вручив Кубок капітану команди Лосинівка Роману Повизшому.

За інформацією ФСТ «Колос»