back

Щотижнева нарада у голови райдержадміністрації

09 лютого 2016

08 лютого голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів щотижневу робочу нараду, участь у якій взяли перший заступник голови Сергій Батрак, заступник голови Оксана Мелашенко, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Коник, заступник начальника фінансового управління РДА Тетяна Глемезда, голова Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Ступак.

Присутні обговорили план роботи адміністрації на поточний тиждень. Зокрема, Сергій Ступак розповів про організацію вже традиційного відвідування селищної, сільських рад з метою вшанування пам’яті загиблих у Афганістані. Він також зазначив, що 15 лютого в Ніжинському академічному українському драматичному театрі імені Михайла Коцюбинського будуть проведені урочисті заходи з нагоди 27-й річниці виведення військ з Афганістану. Вячеслав Анатолійович наголосив на необхідності організованого підвозу учасників бойових дій у Афганістані, які проживають в районі, до міста Ніжина для участі в урочистих заходах.

Також, голова райдержадміністрації дав доручення Оксані Мелашенко щодо контролю за підготовкою урочистого відкриття меморіальної дошки Віктору Орленку (с. Талалаївка), який був активним учасником Революції Гідності та загинув внаслідок травм, отриманих на Майдані Незалежності в Києві у лютому 2014 року.

Крім того розглядалися питання щодо заходів з благоустрою населених пунктів, дотримання законності та правопорядку в територіальних громадах, виконання п.11 доручення голови облдержадміністрації від 05.02.2016 № 02-11/577 щодо створення реєстраційного структурного підрозділу райдержадміністрації, та інші.

Вячеслав Івашин підвів підсумки наради та дав окремі доручення для безумовного їх виконання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА