back

Голова райдержадміністрації провів нараду з керівниками правоохоронних органів

03 лютого 2016

03 лютого 2016 року голова районної державної адміністрації Вячеслав Івашин провів нараду з керівниками правоохоронних органів щодо співпраці по забезпеченню законності і правопорядку, протидії злочинності та корупції в Ніжинському районі та недопущення виникнення соціальної напруги серед жителів району.

В нараді взяли участь керівник Ніжинської місцевої прокуратури Ігор Лабадін, начальник Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Володимир Бойко, представник Ніжинського МВ УСБУ Ярослав Дитюк, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак, заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, начальник відділу з питань цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Михайло Марченко.

Про стан роботи Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області щодо забезпечення законності і правопорядку, протидії злочинності в районі розповів Володимир Бойко. Він зазначив, що Ніжинський район має значну протяжність у зв’язку з чим працівники поліції не завжди можуть вчасно дістатись на місце події. Також начальник Ніжинського відділу поліції звернув увагу на недостатнє фінансування відділу поліції в частині забезпечення паливно-мастильними матеріалами.

Голова райдержадміністрації зазначив, що забезпечення законності, правопорядку та профілактика злочинності в районі є пріоритетом для органів влади, тому на черговій нараді селищного, сільських голів буде розглянуто питання співпраці правоохоронних органів з органами місцевого самоврядування в частині допомоги відділу поліції в забезпеченні пальним, зокрема для роботи нічних патрулів. Якщо представники поліції частіше з’являтимуться в населених пунктах, особливо у нічний час, буде зменшуватись кількість крадіжок і фактів злочинності.

Також було обговорено питання встановлення відеоспостереження в деяких населених пунктах району.

Про роботу Ніжинської місцевої прокуратури та про реформування органів прокуратури розповів Ігор Лабадін.

Підводячи підсумки наради, Вячеслав Анатолійович наголосив що готовий до співпраці з усіма представниками правоохоронних органів у вирішенні будь-яких питань.

Відділ з питань цивільного захисту, оборонної,

мобілізаційної роботи та взаємодії

з правоохоронними органами райдержадміністрації