back

Робоча нарада з питань передачі об’єктів соціальної сфери у комунальну власність Вертіївської об’єднаної громади

13 січня 2016

13 січня в райдержадміністрації відбулась чергова робоча нарада з питань передачі об’єктів соціальної сфери у комунальну власність Вертіївської об’єднаної громади та їх фінансування.

Нараду проводив голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин за участю голови районної ради Олега Бузуна, Вертіївського сільського голови Ігоря Мороза, заступників голови райдержадміністрації, керівника апарату, керівників та бухгалтерів структурних підрозділів, районних служб.

На виконання доручення голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів РДА та районних служб надали уточнені розрахунки фінансових потреб об’єктів соціальної сфери, які розташовані на території громади, на І квартал 2016 року. Учасники наради детально обговорили надані матеріали та передали їх для подальшого опрацювання і внесення своїх пропозицій керівникові та бухгалтеру Вертіївської об’єднаної громади.

Крім того, у зв’язку з передачею об’єктів соціальної сфери у комунальну власність Вертіївської об’єднаної громади та розширенням повноважень відповідного виконкому постає кадрове питання. Зокрема – створення фінансової структури при виконкомі Вертіївської сільської ради. Це питання присутні також обговорили із сільським головою Ігорем Морозом.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА