back

Новорічні подарунки для багатодітної родини

12 січня 2016

Україною крокують новорічні та різдвяні свята. Вони несуть із собою хороший настрій, кращі сподівання, радість, веселощі, а ще, звичайно ж, подарунки.

12 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич та директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Ніна Лемеш відвідали багатодітну сім’ю Тарасенко, яка проживає в селі Довгому Ніжинського району.

Анна Тарасенко виховує шестеро дітей. Сім’я проживає у власному будинку, користується пільгами, які передбачені законодавством для багатодітних сімей. Основний дохід сім’ї - це соціальні виплати на дітей та продаж молочної продукції від худоби, яка утримується у власному господарстві. Але сьогодні життя не просте. В допомогу родині та з нагоди новорічних та різдвяних свят гості із Чернігівської ОДА подарували сім’ї двоярусне ліжко та солодкі подарунки для малечі.

Під час візиту представників облдержадміністрації супроводжували голова Ніжинської райдержадміністрації Вячеслав Івашин, заступник голови Оксана Мелашенко, Безуглівський сільський голова Людмила Андрусенко, головний спеціаліст з питань сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Штайнеккер.

Керівники області та району поспілкувалися з родиною, привітали із святами та побажали здійснення усіх задумів та звершень, на які сім’я сподівається в новому 2016 році.

В свою чергу Анна та діти подякували гостям за цінні подарунки.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА