back

Новорічні подарунки для дітей соціально-незахищених категорій

31 грудня 2015

Доброю зимовою казкою приходять на нашу землю новорічно-різдвяні свята. Вони дарують нам віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяють у наші душі світлі почуття, надихають нас на добро. Новий рік – чарівна пора, коли збуваються дитячі мрії.

З кожним днем найочікуваніше дитяче свято все ближче. А улюблене воно тому, що кожна дитина вірить в чудеса і чекає дива з трепетом у серці, чекає звершення своїх найзаповітніших бажань. У ці дні особливо хочеться, щоб кожен відчув тепло і турботу навколишнього світу, любов і шану оточуючих людей. А особливої уваги в цю пору потребують діти обділені долею.

За підтримки Ніжинської районної державної адміністрації та спілки самаритян Чернігівського об’єднання спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді напередодні новорічних свят привітали солодкими подарунками дітей інвалідів та дітей - сиріт. Загалом 40 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та 91 дитина з функціональними обмеженнями отримали подарунки.

Щиро переконані, що доброта та тепло людських сердець у прагненні допомогти діткам не згасне. У день Нового року нехай збуваються мрії кожної української дитини.

Ніжинський районний центр соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді