back

День райдержадміністрації у виконкомі Галицької сільської ради

29 грудня 2015

24 грудня голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин провів день райдержадміністрації в виконкомі Галицької сільської ради.

Участь у заході взяли: заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко, головний спеціаліст відділу землеустрою та ринку земель Управління Держземагенства у Ніжинському районі Ірина Стусенко, голова Ніжинської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Ступак.

В ході роботи вони відвідали заклади соціальної сфери, які розташовані на території громади: Галицьку ЗОШ І-ІІІ ст., будинок культури, амбулаторію та початкову школу. Спільно з керівниками цих закладів обговорили питання щодо можливості переходу на альтернативні види опалення та встановлення твердопаливних котлів в школі та амбулаторії, облаштування велотурнікету на території школи, завершення ремонту вікон та огорожі амбулаторії, ремонт даху в будинку культури, та ін.

Також представники влади відвідали сільськогосподарські підприємства, які орендують землі та працюють на території громади - СПОП «Ксена» та ТОВ «Крок-Агро».

В рамках дня райдержадміністрації, Вячеслав Анатолійович провів особистий прийом громадян, поспілкувався з жителями громади та депутатами сільської ради. Основним питанням, яке було піднято громадою стало узгодження списку громадян, які виявили бажання отримати земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства за межами с.Галиці. Крім того, обговорювались питання децентралізації влади і фінансові та економічні можливості об’єднання територіальних громад.

За підсумками роботи голова райдержадміністрації видав окремі доручення, які були доведені до їх виконавців для беззаперечного виконання.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА