back

На засіданні Колегії райдержадміністрації обговорили важливі документи життєдіяльності району у наступному році

28 грудня 2015

28 грудня 2015 року відбулось засідання Колегії райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли голова районної ради Олег Бузун, запрошені депутати районної ради, члени постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності, депутати обласної ради Сергій Охонько та Ірина Грозенко, керівники окремих структурних підрозділів РДА, заступники голови райдержадміністрації.

Перед початком роботи голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин ознайомив присутніх з оновленим персональним складом Колегії районної державної адміністрації, який був затверджений у зв’язку з кадровими змінами.

Присутні розглянули два важливі документи життєдіяльності району. Це проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2016 рік та головний фінансовий документ - проект районного бюджету на наступний рік. З інформаціями виступили начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Вадим Шелест та начальник фінансового управління Світлана Алемша.

Після обговорення документів учасниками засідання було вирішено подати їх на затвердження сесії районної ради 7 скликання.

Ще одне питання порядку денного про реалізацію державної політики у сфері зайнятості та стан виконання завдань та заходів Програми зайнятості населення району на період до 2017 року було розглянуто протокольно.

На завершення роботи присутні заслухали інформацію представників Ніжинської поліції щодо стану криміногенної ситуації в районі.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю РДА