back

Пенсійному фонду України - 25 років

23 грудня 2015

Вже стало традицією, що у час, коли країна підбиває підсумки роботи за рік, Пенсійний фонд України відзначає річницю із дня заснування. Нинішнього грудня Фонду – 25.

Сьогодні Пенсійний фонд щоденною працею дає змогу найнезахищенішим громадянам країни відчути себе потрібними суспільству. На Ніжинщині проживає близько 33 тисяч пенсіонерів, кожний з яких обслуговується місцевим управлінням Пенсійного фонду.

Тому не дивно, що 22 грудня в залі міськвиконкому зібралися працівники установи та ветерани галузі аби відзначити своє професійне свято.

- Пенсійний фонд України – майже ровесник Української незалежності. Разом з нашою новою державою закладалися основи вашої роботи. За 25 років пенсійна система пройшла непростий шлях становлення та розвитку. Тепер Пенсійний фонд став потужною фінансовою і соціальною інституцією в державі, - зазначила у своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.

- Ваша справа нелегка, але дуже потрібна. Тому, хочу побажати вам удачі в справах, натхнення і стабільності, мудрості у прийнятті рішень, світлих надій, миру та впевненості у завтрашньому дні, - завершуючи виступ, додала Оксана Миколаївна.

Щирі слова вітання прозвучали і від голови районної ради Олега Бузуна та заступника Ніжинського міського голови Ігора Алексєєнка.

Гідно оцінюючи роботу управління, керівники міста та району нагородили кращих працівників відзнаками райдержадміністрації, районної ради і міської ради.

Своїх колег привітала начальник управління Пенсійного фонду України в місті Ніжині та Ніжинському районі Алла Севостьянчик. Вона подякувала всім за сумлінну, наполегливу працю, з особливою повагою згадала всіх колишніх керівників управління та ветеранів галузі. За доброю традицією, ювілейними медалями Алла Володимирівна нагородила тих, хто пропрацював в управлінні 20, 15 та 10 років.

Після урочистої частини присутні переглянули концертну програму за участю творчих колективів міста Ніжина.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА