back

Інформація про внесені зміни до плану розподілу путівок на санаторно-курортне та відновлювальне лікування на 2014 рік

28 жовтня 2014

Наказом Виконавчої дирекції Фонду від 02.10.2014 року № 327-ос «Про внесення змін до плану розподілу путівок на 2014 рік» внесені зміни до плану розподілу путівок на поточний рік по Ніжинський міжрайонній виконавчій дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Загалом річна кількість путівок зменшена на 123 на суму 917,8 тис. грн. Не враховуючи путівок в санаторії АР Крим, які були повернені в І кварталі 2014 року, скорочення торкнулося санаторно-курортних путівок з датами заїздів ІV кварталу. Першочерговим планом на ІV квартал передбачались путівки в кількості 65 штук на суму 427,1 тис. грн. Наразі їх кількість складає 46 штук на суму 298,8 тис. грн. При цьому путівки на відновлювальне лікування коригуванню не підлягли ( в ІV кварталі 7 путівок на суму 57,3 тис. грн.).

За профілями захворювання найбільша кількість санаторно-курортних путівок ІV кварталу для лікування органів травлення (21, у тому числі 2 - для лікування дорослого та дитини). Крім того для лікування органів опори та руху (7 шт.), нервової системи та хребта (7), системи кровобігу (6), урологічні захворювання (3) та порушення обміну речовин (2 шт.).

Наводимо перелік регіонів, де розташовані санаторно-курортні заклади по яких виділені путівки на ІV квартал:

Вінницька, Закарпатьска, Київська, Львівська, Одеська та Полтавська області.

На виконання пункту 2.6 Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 12) сформований та затверджений план розподілу путівок (зі змінами) для страхувальників Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції у відповідності до наданих заявок на санаторно-курортне лікування.

Н.П.Волкова, директор Ніжинської

міжрайонної виконавчої дирекції