back

Відбулась нарада з правоохоронцями та військовими

25 травня 2023

Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун провів нараду з правоохоронними органами, представниками РТЦК та СП, командирами військових підрозділів, представниками військової служби правопорядку  щодо стану законності та дотримання правопорядку  у Ніжинському районі.

Під час засідання обговорили питання щодо стану дотримання законності та правопорядку  на території Ніжинського району посадовими особами, цивільними, військовими. Начальник Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області Олександр Чепурний поінформував присутніх про проведену роботу, патрулювання в денний та нічний час та повідомив про виявлені факти порушення вимог комендантської години.

Окрім того, начальник Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Якущенко доповів про діяльність комендатури, надання дозволів для роботи в комендантську годину та видачу перепусток.

Григорій Ковтун наголосив на необхідності вчасного виявлення правопорушень серед військових та забезпеченні профілактичних заходів для недопущення вчинення дій, пов’язаних з порушенням чинного законодавства.

Також під час наради обговорили організацію місячника добровільної здачі зброї та посилене відпрацювання безпекових заходів на території Ніжинського району.