back

Дитячим будинкам сімейного типу Ніжинщини надали допомогу від першої леді України Олени Зеленської

24 червня 2022

Від дружини Президента Олени Зеленської для дитячих будинків сімейного типу Ніжинщини надійшла гуманітарна допомога: ноутбуки, планшети, праска, електричний чайник.

Три дитячі будинки сімейного типу з Вертіївської та Височанської громад отримали комп’ютерну техніку.

У своїх зверненнях до сімей перша леді пише:

«Дорогі батьки й діти! Дорогі родини!

Ви завжди були надзвичайними, бо мали загострене відчуття справедливості. Бо ваші сім’ї створені з бажанням піклуватися, оберігати, захищати. Зі справжньої любові, яка за своїх – горою. Упевнена, війна лише посилила ці відчуття. Адже лише так – тримаючись за рідних – можна в ній вистояти. Ви тримаєтеся одне за одного. Україна тримається, бо в неї є такі люди – сильні, добрі, справжні. 

З повагою, любов’ю та вдячністю за вашу єдність, Олена Зеленська».

Крім того, завдяки представникам МБО «Партнерство кожній дитині»,  які вкотре допомагають громадам Ніжинського району,  2 прийомні сім’ї  отримали планшети та 1 сім’я з Комарівської громади – дитячу коляску для трійні.

21-23 червня заступник голови Ніжинської районної державної адміністрації Людмила Желада разом з начальником служби у справах дітей Людмилою Марченко передали вище зазначену техніку родинам з Вертіївської, Лосинівської та Талалаївської громад Ніжинського району.

Як підкреслила  заступниця голови Ніжинської районної держаної адміністрації Людмила Желада: «Сім’ям, які не виїхали і пережили російську навалу, довелося особливо тяжко. Ми розуміємо, що вберегти навіть одну дитину у воєнні часи – уже подвиг. А що казати про родини, де 7 дітей. Ми дуже раді і вдячні першій леді Олені Зеленській та представникам МБО «Партнерство кожній дитини»».