back

Нові програми АТ "Укрпошта" для суб’єктів МСП, малого та мікробізнесу

24 листопада 2021

Національний оператор поштового зв’язку України АТ «Укрпошта» є ініціативним і довготривалим партнером ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», який робить величезний внесок у розвиток українського бізнесу та допомагає підприємцям вийти на міжнародний ринок. Серед останніх досягнень:

  1. Укрпошта та міжнародний маркетплейс eBay запустили спільну програму – бізнес-акселератор для українських суб’єктів МСП. Дана програма дає можливість усім виробникам-підприємцям отримати безкоштовно магазин на 3 місяці на платформі eBay або 200 товарних карточок (якщо асортимент товарів не дуже широкий), персональну підтримку менеджерів платформи. Всі підприємці, які зареєструються на платформі з 25 жовтня до 31 грудня 2021 року, матимуть спеціальні умови для здійснення продажів на платформі eBay Додаток 1
  2. Укрпошта створила освітній E-Export портал для представників малого та мікробізнесу, присвячений питанням продажу товарів з України по всьому світу через торгові інтернет-платформи. На порталі зібрані: відео-курси про торгові платформи; рекомендації щодо митних, податкових та фінансових питань; перелік експертів, які можуть надавати консультації та всі актуальні новини. Портал стане помічником і для новачків, і для вже досвідчених експортерів Додаток 2..