back

У Дмитрівській громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг

23 листопада 2021

Сьогодні, 23 листопада, перша заступниця голови Ніжинської районної державної адміністрації Інна Горобей взяла участь в урочистому відкритті Центру надання адміністративних послуг у Дмитрівській селищній громаді.

  Серед почесних гостей, які завітали на церемонію відкриття: народний депутат України Анатолій Гунько та заступник голови Чернігівської ОДА Дмитро Іванов.

 Голова Дмитрівської селищної ради Валентин Бойко, відкриваючи урочистий захід, привітав жителів своєї громади з такою важливою та приємною подією та наголосив, що відкриття власного ЦНАПу, який відповідає сучасним вимогам в новому відремонтованому приміщенні стало можливим завдяки спільним зусиллям.  Зокрема, на капітальний ремонт приміщення ЦНАПу було виділено кошти в розмірі 260,5 тисяч гривень, з яких 78,1 тис. грн - кошти місцевого бюджету та 182,4 тис. грн - кошти державного бюджету.
Селищний голова подякував усім, хто доклав чималих зусиль, щоб сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги в комфортних умовах.

Присутні гості у своїх вітальних промовах побажали персоналу ЦНАПу продуктивної та успішної роботи на благо усіх жителів громади.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської РДА