back

Носівка відсвяткувала День міста та 5-річчя утворення громади

13 вересня 2021

Минулої суботи, 11 вересня, Носівка святкувала День міста та 5-річчя утворення громади. Яскраво, весело, гамірно, багатолюдно, з різноманіттям святкових локацій - творчі виставки, фотозони від навчальних закладів, концертні майданчики, сільські садиби, силове шоу, виїзна торгівля, спортивні змагання, розваги для дітей тощо.

 

Звісно, таку подію не оминули з вітальним словом почесні гості. Перш за все носівчан привітав міський голова Володимир Ігнатченко, подякував кожному за неоціненний внесок у розвиток громади.

 

З особливим теплом до присутніх звернувся голова Ніжинської районної державної адміністрації Григорій Ковтун, адже частина його життєвого шляху була тісно пов'язана з Носівкою. Він високо оцінив роботу Носівської міської ради та відзначив своєю Подякою колектив ради в особі голови Володимира Ігнатченка.

 

З солідними подарунками на свято приїхав народний депутат України Валерій Зуб. Грамоту й відзнаку Верховної Ради України він вручив генеральному директору КНП "Носівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Олегу Гордіну. А також вручив грошові сертифікати із фонду соціально-економічного розвитку на реконструкцію приміщень поліклінічного відділення КНП "Носівська міська лікарня ім. Ф.Я. Примака", на суму 1,5 млн. грн., на капітальний ремонт глядацьких трибун стадіону КПНЗ "Дитячо-юнацька спортивна школа", на суму 1525895 грн., та 600 тис. грн. на придбання автоматичного біохімічного аналізатора для КНП "Носівська центральна районна лікарня".

За повідомленням відділу діловодства, контролю та звернень  громадян РДА

Більше фото у Facebook