back

День села – родинне свято

28 липня 2021

У цьому переконаний староста села Володькова Дівиця Носівської міської територіальної громади Олександр Гаврилко. Володькова Дівиця відзначає свій День сьогодні, 28 липня, у свято рівноапостольного князя Володимира, коли вся країна пошановує День Хрещення Київської Русі-України.

 

Це село – найбільше з усіх, що входять до Носівської громади. Тут завжди лунає дитячий сміх, тому у селі найбільша і найкраща школа. За останні роки вона значно змінилася – збудували футбольне поле зі штучним покриттям, відремонтували їдальню, спортивну залу та усі класи НУШ. Планують на базі школи відкрити дошкільний заклад.

 

День села відзначали урочисто й святково у самісінькому центрі Володькової Дівиці. З побажаннями добробуту, розвитку й процвітання, мирного неба й щедрих врожаїв до селян звернулись перший заступник голови Ніжинської райдержадміністрації Інна Горобей, заступник Носівського міського голови Вікторія Вершняк, староста с. Володькова Дівиця Олександр Гаврилко, представники інвестора ТОВ «Агрікор Холдинг» та інші гості – відомі земляки.

 

Інна Горобей передала усім жителям громади вітання від голови Ніжинської райдержадміністрації Григорія Ковтуна та його Подяку для старости Олександра Гаврилка за сумлінну й наполегливу працю у розбудові старостинського округу, реалізацію інтересів і забезпечення належних умов проживання його мешканців.

 

Вікторія Вершняк вручила почесну державну нагороду «Мати-героїня» жительці села, матері 5-х дітей Марії Ігнатченко. Кращих мешканців населеного пункту відзначила подарунками.

 

Крім того, сьогодні подарунки отримали найстарший та найменший мешканці громади, ті, які відзначились у розвитку й розбудові села, та сумлінні працівники ТОВ «Агрікор Холдинг».

 

Між усіма присутніми на святі, як і годиться у великій родині, розділили запашний та пишний коровай.

 

Атмосферу довгоочікуваного свята у селі створили творчі виступи артистів сільського будинку культури, ансамблю «Дівичани» та працівників Носівського міського будинку культури. А ще на всіх бажаючих чекали виставки робіт декоративно-прикладного мистецтва, безпрограшна лотерея, на дітлахів – батути, тир та свіженький попкорн. Свято продовжиться ввечері запальною дискотекою.

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА

Більше фото у Facebook