back

У ніжинському Центрі вакцинації проти COVID-19 проводиться щеплення вакциною Pfizer-BioNTech

23 липня 2021

До уваги усіх жителів Ніжинського району – мешканців 17-ти територіальних громад!

Від сьогодні, 23 липня, у м. Ніжині в Центрі вакцинації проти COVID-19 проводиться щеплення вакциною Pfizer-BioNTech. Вакцина завезена до Центру у достатній кількості, тож доступ до щеплення відкритий кожному бажаючому, віком від 18 років. У найближчий перспективі (з 26 липня) працівники Центру також щепитимуть вакциною Moderna, котра теж завезена на територію Чернігівщини в достатній кількості.

 

Щоденно у Центрі вакцинується більше 50 осіб.

 

Центр вакцинації у Ніжині знаходиться за адресою: вул. Батюка, 5-А у приміщенні Ніжинської районної державної адміністрації, І поверх, мала зала. Режим роботи: у будні з 9.00 до 15.00, у вихідні – з 9.00 до 13.00.

 

Крім того, на території Ніжинщини працює Центр вакцинації у м. Бобровиця, за адресою: вул. Незалежності, 44, у приміщенні кінотеатру «Прогрес». Режим роботи : щосереди з 13.00 до 16.00 та щонеділі з 9.00 до 13.00.

 

Також у найближчий перспективі відкриття Центрів вакцинації у містах Носівка та Бахмач.

Варто зауважити, що в усіх цих містах постійно проводиться щеплення від COVID-19 у пунктах вакцинації при амбулаторіях.

 

Звертаємо увагу жителів сільських населених пунктів Ніжинського району, задля масової (колективної) вакцинації звертайтеся до голів територіальних громад для організації централізованого під’їзду до Центрів вакцинації.

 

Дізнатися більше про вакцинацію проти COVID-19 можна за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

 

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА