back

Нагадуємо усім жителям Ніжинського району: у місті Ніжин працює Центр вакцинації проти COVID-19

22 липня 2021

В Україні стартував 5-й етап вакцинації населення проти COVID-19, під час якого щепитимуть усіх охочих віком від 18 років. Це означає, що запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток “Дія” перестає працювати, адже тепер кожен охочий може записатися безпосередньо на щеплення. 

 

Нагадуємо усім жителям Ніжинщини, що у м. Ніжині відкрито центр вакцинації проти COVID-19. Працівники Ніжинського центру первинної медико-санітарної допомоги проводять щеплення вакцинами Comirnaty (Pfizer-BioNTech) (у вихідні) та CoronaVac (у будні).

 

Центр вакцинації знаходиться за адресою: м. Ніжин, вул. Батюка, 5-А у приміщенні Ніжинської районної державної адміністрації, І поверх, мала зала. Режим роботи: у будні з 9.00 до 15.00, у вихідні – з 9.00 до 13.00.

 

До уваги жителів Ніжинського району, задля масової вакцинації звертайтеся до голів територіальних громад для організації централізованого під’їзду до Центру вакцинації.

 

Дізнатися більше про вакцинацію проти COVID-19 можна за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА