back

Найближчим часом розпочнеться ремонт стадіону у Носівці, - Анна Коваленко

09 липня 2021

  Проєктом передбачається провести капітальний ремонт бігових доріжок, секторів для стрибків, штовхання ядра, диску та молота. Крім того, буде проведено благоустрій території та роботи з водовідведення. Загальна кошторисна вартість проєкту понад 8,5 мільйонів гривень, з них близько шести  за рахунок Державного фонду регіонального розвитку.

Здоровий спосіб життя став модним трендом, тому все більше жителів міст, містечок та сіл приєднуються до спортивного руху, займаються спортом на повітрі та влаштовують змагання. Капітальний ремонт стадіону у Носівці не лише збільшить кількість спортсменів-любителів у громаді, а і дасть можливість для росту спортсменам-початківцям і тим, хто обрав спортивні перемоги та професійний спорт. Найближчим часом тут розпочнуться ремонтні роботи і, сподіваюся, восени ми відкриватимемо оновлений стадіон, - сказала Анна Коваленко.

  Наразі проведені тендерні процедури на виконання робіт і найближчим часом заплановано підписання договору з підрядною організацією.

Під час відвідування Носівщини голова ОДА завітала до Носівської селекційно-дослідницької станції, якій цьогоріч виповнилося 110 років. Варто зазначити, що вона є однією з найдавніших науково-дослідних установ України.

Біля селекційно-дослідницької станції у селі Дослідне пролягає дорога місцевого значення, яку нещодавно за дорученням Анни Коваленко, капітально відремонтували.

Голова облдержадміністрації оглянула виконані роботи та вкотре підкреслила значущість цього відрізку автошляху.

– Щодня цією дорогою до школи та садочку з сусідніх сіл їде більше сотні дітей. Через аварійний стан дорожнього покриття це було небезпечно, – наголосила Анна Коваленко.

Вона додала, що роботи в області ще чимало та спільними зусиллями органів влади та місцевого самоврядування, за підтримки Президента впевненими кроками змінюємо життя мешканців Чернігівщини на краще.