back

Станом на 13 травня в районі вакциновано 3619 осіб

13 травня 2021

 Одним з ефективних способів запобігти поширенню коронавірусної інфекції, безумовно, є вакцинація. Кампанія щеплення від COVID-19 в Ніжинському районі триває. За інформацією відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, станом на 13 травня 2021 року в районі щеплено 3619 осіб.

 За інформацією Чернігівського обласного центру громадського здоров’я, станом на 13 травня в області щеплено першою та другою дозою 20692 особи

 Нагадаємо, вакцинація від коронавірусу в Україні розпочалася 24 лютого. Для щеплень доступні вакцини AstraZeneca, CoronaVac та Pfizer. Незалежно від вакцини, робити щеплення потрібно буде двічі.

 При цьому людям не потрібно хвилюватись, що вакцини можуть спричинити захворювання на COVID-19, адже вони не містять активних вірусів. Тож закликаємо вакцинуватися, адже це єдиний спосіб захиститися від COVID-19 та один зі шляхів, який дасть для України,  кожної окремої області та кожного району можливість швидше виходити з карантинних обмежень. 

 Звертаємось до жителів Ніжинського району дотримуватись карантинних обмежень, маскового режиму в громадських місцях, користуватись антисептиком та дотримуватись соціальної дистанції з метою запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції.