back

Шановні мешканці Ніжина та Ніжинського району!

11 травня 2021

Інформуємо вас про планові навчальні збори військовозобов’язаних оперативного резерву 2 черги, які пройдуть в Ніжинському районі у травні 2021 року.  

 

Зборові заходи організовуються з метою  формування і підготовки підрозділів територіальної оборони (ТрО) Ніжинського району до виконання відповідних завдань ТрО щодо контролю населених пунктів, посилення і захисту державного кордону, охорони і оборони визначених об’єктів, боротьби з ДРГ в Ніжинському районі.

 

На відповідні планові збори буде залучено військовозобов’язаних з усього району.

 

Метою навчальних зборів є нарощування та вдосконалення спроможностей підрозділів ТрО Ніжинського району до виконання поставлених завдань.

 

Основними навчальними цілями зборів є: вдосконалення рівня умінь і практичних навичок командирів та особового складу підрозділів ТрО району щодо управління підрозділами, підвищення індивідуальних навичок військовозобов’язаних щодо виконання визначених завдань на реальних об’єктах регіону.

 

Шановні громадяни! Проведення зазначених заходів потребує підтримки та консолідації всіх органів державної влади та місцевого самоврядування, Збройних Сил України та інших військових (правоохоронних) структур, місцевого населення.

 

Протягом проведення навчальних зборів, які триватимуть 15 діб, військовозобов’язані та резервісти підрозділів ТрО пройдуть всі етапи військової підготовки, покращать свою фахову та індивідуальну підготовку з урахуванням сучасної специфіки виконання армійськими підрозділами завдань, а також візьмуть участь у проведенні бойового залагодження в складі свого підрозділу та військової частини.

 

Військовий комісар Ніжинського ОМТЦК та СП

підполковник Якущенко Володимир