back

Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня пам`яті та примирення і 76-ї річниці  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

08 травня 2021

 

Шановні жителі Ніжищини, ветерани, учасники бойових дій!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Сьогодні ми низько схиляємо голови перед усіма загиблими у визвольних боях за рідну землю та щиро дякуємо тим, хто кував перемогу в тилу, тим, хто відбудовував державу у післявоєнні роки!

Звертаюсь до усіх жителів нашого краю, ставтесь з повагою до всіх учасників бойових дій, цінуйте ще живих ветеранів, не забувайте щоденно допомагати їм та підтримувати, а обов’язок молоді зберегти пам’ять про визволителів! Вони – живий приклад мужності й патріотизму! Саме завдяки їх звитязі й нескореності духу сучасні оборонці нашої держави відстоюють цілісність і незалежність України!

Ми не маємо права забувати, якою ціною дісталась перемога, скількома життями довелось пожертвувати нашій землі заради майбутніх поколінь! Вклоняємось низько перед живими, вічно пам’ятаємо загиблих!

 

З повагою

голова райдержадміністрації

Григорій Ковтун