back

Голова райдержадміністрації провів нараду щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району

16 квітня 2021

 Керівництво райдержадміністрації тримає на контролі питання припинення структурних підрозділів районних державних адміністрацій зі статусом юридичної особи публічного права. Про вжиті заходи у цьому напрямку та вирішення проблемних питань доповідали керівники відділів освіти, фінансового, архівного, управління соціального захисту населення, служби у справах дітей під час наради, яку провів сьогодні голова райдержадміністрації Григорій Ковтун.

 Очільник району наголосив присутнім у найкоротші терміни завершити роботу по закриттю відповідних структурних підрозділів. Також вказав на необхідність проведення онлайн-нарад з працівниками, які працюють віддалено, постійного моніторингу стану справ у межах об’єднаного району з метою підготовки ґрунтовних письмових аналітичних інформацій по кожній галузі.

 Крім того, Григорій Ковтун зосередив увагу на налагодженні тісної взаємодії з територіальними громадами, установами та організаціями району, підрозділами обласної державної адміністрації у вирішенні важливих та актуальних питань життєдіяльності.

   У ході наради також обговорили шляхи співпраці з громадами району по підготовці зборів територіальної оборони. Голова РДА дав завдання терміново підготувати та подати на розгляд сесії районної ради Програму організації територіальної оборони в Ніжинському районі.

 Також була озвучена інформація щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності до комунальної власності громад. Головним управлінням Держгеокадастру у Чернігівській області передані відповідно до Наказів з 25.11.2020 по 15.12.2020 року державні землі за межами населених пунктів.

 Не оминули увагою і питання забезпечення киснем медичних закладів та функціонування Ніжинської центральної районної лікарні.

Присутні керівники отримали ряд доручень від голови райдержадміністрації за підсумками наради.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської РДА