back

Про  пріоритетні напрями розвитку району – на нараді з керівниками структурних підрозділів РДА

14 квітня 2021

 

 Актуальні питання життєдіяльності району щодо реалізації 10 пріоритетів динамічного розвитку Ніжинщини обговорили на нараді, яку провів сьогодні голова райдержадміністрації Григорій Ковтун з керівниками структурних підрозділів.

 Будівництво та реконструкція важливої соціальної інфраструктури в районі один з таких напрямів роботи - наголосив очільник району.

  За його словами, впродовж лютого-березня Мінрегіон погодив п’ять проєктів, що будуть фінансуватися в Чернігівській області коштом Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році, три з яких - у Ніжинському районі.

  Зокрема, планується завершення будівництва школи у селі Григорівка — 26,7 млн грн., капітальний ремонт 400-метрового легкоатлетичного стадіону КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» у Носівці та стадіону «Колос» у Борзні (5,7 млн грн та 7,1 млн грн. відповідно).

 Наступний важливий напрямок, на якому акцентував увагу присутніх голова РДА стосувався ефективної співпраці з органами місцевого самоврядування у напрямку спільної реалізації цільових програм та проєктів регіонального розвитку.

Крім того, Григорій Ковтун приділив значну увагу питанням тісної взаємодії органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, правоохоронних органів щодо протидії злочинності, запобігання та виявлення корупції.

За результатами наради головою райдержадміністрації було дано ряд конкретних доручень.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської РДА