14 квітня 2021

19 квітня розпочнеться прийом заяв на участь в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при районній державній адміністрації

 На засіданні ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Ніжинській районній державній адміністрації визначено орієнтовну дату установчих зборів  — 31 травня 2021 р.

 Прийом документів від ІГС на участь їх представників в установчих зборах розпочнеться 19 квітня і триватиме по 30 квітня  2021 року (окрім суботи та неділі) з 08:00 до 17:00 год. за адресою:  м. Ніжин, вул. Батюка, 5а, (приміщення райдержадміністрації, каб.№21). Телефон для довідок: (04631) 7-31-29

Відповідальна особа за прийом та зберігання документів від ІГС — Горобей Інна Миколаївна, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  апарату райдержадміністрації.

До участі у зборах запрошуються інститути громадянського суспільства (представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України).

До складу Громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та місцевого самоврядування.

 Для участі в установчих зборах до Ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації подається заява, підписана керівником інституту громадянського суспільства з додатками.

До заяви додаються:

1. Рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу Громадської ради.

2. Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

3. Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.

4. Інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних.

5. Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства. 

Також електронною поштою одним файлом, названим за прізвищем кандидата, на адресу [email protected] надсилається інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останній рік і біографічна довідка делегованого ним представника.

На підставі поданих заяв Ініціативна група складає список кандидатів до складу Громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах.

зразок заяви

Заява згода на обробку персональних даних

зразок біографічної довідки

зразок відомостей місцезнаходження ІГС

зразок рішення ІГС

Зразок результатів діяльності

Зразок мотиваційного листа

 

Сектор інформаційної  діяльності та

 комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської  райдержадміністрації