02 квітня 2021

Увага! Конкурс із визначення пасажирських перевізників на внутрішньорайонних маршрутах загального користування.

  Конкурс відбудеться 30 квітня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні Ніжинської районної державної адміністрації за адресою: 16600, Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Батюка, 5А. Реєстрація учасників конкурсу з 9,00 год. у кабінеті №8.

 Документи на конкурс приймаються з 02 квітня 2021 року по 16 квітня 2021 року включно за адресою: 16600, Чернігівська обл., м. Ніжин, вул. Батюка, 5А, кабінет №8, відділ економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку Ніжинської районної державної адміністрації.

Перевізникам–претендентам необхідно надавати документи щодо підтвердження даних викладених у заяві та документах, визначених пунктом 29 Порядку.

 Конкурси з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводяться відповідно до статті 43 Закону України «Про автомобільний транспорт» та «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081 із змінами та доповненнями (далі Порядку).

 Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на автобусних маршрутах внутрішньорайонного сполучення, згідно Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого наказом Мінтрансзвязку України від 12.04.2007 року № 285, на маршрутах протяжністю до 50 км допускається використання автобусів категорії М2 .

 Перевізник–претендент повинен виконувати перевезення на автобусному маршруті загального користування транспортними засобами запропонованими у конкурсній пропозиції. В переліку транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, окремо вказувати резервні транспортні засоби.

 Документи на участь у конкурсі подаються організатору конкурсу у 2-х закритих конвертах з позначкою № 1 та № 2. На конвертах вказується дата проведення конкурсу, назва претендента. У конверті № 1 подаються документи, що додаються до заяви, в конверті № 2 – інформація про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент (заява).

Інформація про внутрішньорайонні маршрути загального користування