back

Робочий візит Григорія Ковтуна у Бахмацьку міську територіальну громаду

01 квітня 2021

   31 березня голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій Ковтун з робочим візитом відвідав Бахмацьку міську територіальну громаду.

 У ході розмови з  головою міської ради  Павлом Шимком обговорили питання соціально-економічного розвитку громади, забезпечення мешканців медичними та освітніми послугами тощо. В рамках робочої поїздки Григорій Ковтун відвідав заклади соціальної сфери в селах Григорівка та Часниківка.

Зокрема, у Григорівці  проінспектував стан виконаних робіт по  будівництву першої черги нової загальноосвітньої школи в рамках програми Президента України «Велике будівництво».  Навчальний заклад почали будувати у листопаді 2019 року.

  У 2021 році мають завершити першу та другу черги будівництва вартістю 29,7 мільйонів гривень. З цієї суми кошти ДФРР складатимуть 26,7 мільйонів і три мільйони – видатки місцевого бюджету.

  У Часниківці голова  райдержадміністрації відвідав нову сучасну амбулаторію, збудовану за рахунок державної субвенції на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

  Також у ході візиту Григорій Ковтун зустрівся з головою Батуринської міської ради Леонідом Душею та  Дмитрівської селищної ради Валентином Бойком. Обговорили стан та перспективи розвитку підлеглих територій, пріоритетні завдання на найближчий час.

  Бахмацькій, Батуринській та Дмитрівській територіальним громадам були  передані меблі та оргтехніка.

 

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської РДА