20 листопада 2020

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення добору на період карантину

Назва та категорія посади, стосовно якої прийнято рішення про необхідність призначення

Спеціаліст сектору опрацювання заяв та прийняття рішень відділу адресних соціальних виплат управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації - категорія «В»

Посадові обов'язки

1.  Робота по обрахунку доходу сім”ї, визначення права на будь- який вид соціальної допомоги та призначення всіх її видів..

2.     Робота з програмним забезпеченням АСОПД, „Житлові субсидії.

3.   Ведення документації,що стосується роботи з призначення адресних соціальних виплат.

4. Виконання функцій згідно єдиної технології громадян.

Умови оплати праці

-  посадовий оклад – 4394,0 грн.

-  надбавка за ранг державного службовця;

-  надбавка за вислугу років на державній службі.

Інформація про строковість призначення на посаду

На період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, та до дня визначення суб’єктом призначення або керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства, але не більше двох місяців після відміни карантину, або до фактичного виходу на роботу основного працівника.

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат, та строк їх подання

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну  посаду,  подає  через  Єдиний  портал  вакансій державної служби наступну інформацію:

  1. заяву на участь у доборі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби за формою згідно з додатком 1  до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину установленного з  метою  запобігання  поширенню  на  території  України гострої  респіраторної  хвороби  COVID-19,  спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2,  затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 290 (далі – Порядок);
  2.  резюме за встановленою формою згідно з додатком 2 до  Порядку,  в  якому  обов’язково  зазначається  така інформація:
  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • число, місяць і рік народження;
  • реквізити   документа,   що   посвідчує   особу   та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за  наявності),  досвід  роботи  на  відповідних  посадах згідно з вимогами, визначеними в оголошенні;
  1.  заяву, в якій особа повідомляє, що до неї застосовуються заборони, визначені частиною третьою та четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність  встановленим вимогам,  зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Інформація   для   участі   у   доборі  подається  до  23  листопада  2020  року  через  Єдиний  портал  вакансій державної служби НАДС (career.gov.ua).

Про дату та час проведення співбесіди з особами, які виявили бажання взяти участь у доборі, буде повідомлено додатково.

 

Прізвище, ім'я та по батькові, номер телефону та адреса електронної  пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

 Колісник Наталія Миколаївна,  (04631) 7-15-79,

 [email protected]

Вимоги відповідно до статей 19 і 20 Закону України «Про державну службу»

1

Освіта

Вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра, бакалавра

2

Досвід роботи

Не потребує

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Не потребує