back

Шановні очільники та активісти громадських організацій, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації!

Запрошуємо Вас на міні-тренінг і семінар з проблематики рівноправ’я і питань соціального захисту, який відбудеться 20 вересня цього року у Чернігові.

Захід спрямовано на представників громадських організацій та підрозділів владних органів, що займаються такими питаннями:

- соціального захисту населення;

- сім'ї та молоді.

Тема тренінгу: "Моніторинг і оцінка виконання заходів соціального спрямування".

Запланована тема семінару - обговорення пропозицій до "Обласної програми підтримки сім'ї, гендерного розвитку та запобігання торгівлі людьми до 2020 року" та обласної «Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та бійців-добровольців у Чернігівській області».

Участь у тренінгу та усі, пов'язані з ним витрати (проїзд, харчування, роздатковий матеріал), є безкоштовними. Учасникам, які потребують компенсації за проїзд, потрібно мати з собою документи про оплату за проїзд (квитки, квитанції тощо).

Місце проведення: м. Чернігів, просп. Перемоги, 62 (приміщення редакційно-видавничого комплексу "Десна").

Початок о 9-й годині. Заходи проходитимуть упродовж цілого дня (до 16‑30), тому подбайте, щоб Ви були вільні від роботи.

Про своє бажання взяти участь у заходах, будь ласка, повідомте завчасно. Кількість місць обмежена. У заявці на участь просимо вказати:

1. П.І.Б.

2. Місце роботи/служби (назва підприємства, установи, організації).

3. Посада.

4. Контактний номер телефону.

5. Адреса електронної пошти

.

6. Чи потрібна компенсація за проїзд (Так/ні)?

Крайній термін подачі заявки на участь - на e-mail: [email protected] aбо за телефоном: 099 2638500 - до 12-ої години 19 вересня.

Організатори:

- Всеукраїнська громадська організація Центр "Розвиток демократії";

- Громадська організація «Жіноча громада Чернігівщини»;

- Громадська організація «Чернігівська правозахисна спілка».