back

У Ніжинському районі будуть ремонтуватись дороги місцевого значення

10 січня 2018

Незадовільний стан доріг в Україні – тема постійного обговорення в суспільстві. Чернігівщина не є виключенням, чимало доріг в нашій області, особливо місцевого значення, не ремонтувалися довгий час.

Тому з метою покращення стану шляхів в Чернігівській обласній державній адміністрації було вирішено прийняти на баланс облдержадміністрації з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення. Створено окремий підрозділ при управлінні капітального будівництва облдержадміністрації, який і буде займатись утриманням місцевих автошляхів.

На проведення заходів з утримання доріг місцевого значення області у 2018 році заплановані значні фінансові ресурси. Свою підтримку у цьому питанні висловив і народний депутат України Олександр Кодола, котрий пообіцяв посприяти у виділенні коштів на ремонт шляхів свого виборчого округу.

Питання ремонту доріг Ніжинського району тримає на постійному контролі особисто голова Ніжинської райдержадміністрації Вячеслав Івашин.

Протяжність місцевих шляхів у нашому районі складає – 271,4 км. Та аби забезпечити якісний проїзд пасажирського транспорту, шкільних автобусів і служб екстреної допомоги, керівництво Ніжинської райдержадміністрації, розуміючи важливість та кричущість питання ремонту доріг, щороку надає свої пропозиції до облдержадміністрації щодо капітального ремонту шляхів місцевого значення.

Такі дії здійснені і цьогоріч. Відповідно до пропозицій Ніжинської райдержадміністрації першочергово потребують ремонту дороги Талалаївка – Лосинівка через Погребець; Кукшин – Стодоли – Переходівка; Заньки – В. Кошелівка – Дуболугівка; Ніжин – Перебудова; Перебудова - Синдаревське у напрямку Валентієво; Сальне – Терешківка – Шняківка.

Спільними зусиллями представників влади усіх рівнів дороги місцевого значення у Ніжинському районі будуть відремонтовані.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю РДА